Al dormitori principal el moble important és el llit, de manera que sempre serà el centre d’atenció. Perquè l’habitació llueixi com cal, haurem de tenir el llit fet i ben decorat. Un altre imprescindible que ha de complir tot dormitori és que el capçal del llit sigui proporcional o més gran a la mida del llit, però mai més petit. Si fos el cas, ens quedaria un dormitori desproporcionat i desagradable a la vista.

D’altra banda tenim el magatzematge de la roba, que podrem fer en un vestidor, armari o calaixeres. Opcions que barrejarem segons la disponibilitat d’espai que tinguem al dormitori. Si tenim una habitació adjacent a la vostra estada, podrem fer un vestidor personalitzat. Si no és així perquè disposem de molt espai, podrem posar armaris de diferents estils i 100% customitzables. I per últim, si el nostre dormitori té el sostre baix, per no sobrecarregar l’habitació ni la vista, optarem per posar calaixeres.

Un altre element important, però no imprescindible són les tauletes de nit, on solen anar aplics o llums que faciliten la lectura i aporten llum tènue a l’habitació. A Majik posem eliminar aquestes llums per substituir-les amb llums LED, ens il·luminaran igual però guanyarem espai i apostarem per un estil més minimalista.