Descobreix el confort definitiu amb la nostra exclusiva col·lecció de sofàs Majik. Ofereixem una qualitat excepcional a un preu just, amb butaques, xaise longues, tumbones i llits a mida. Ja sigui amb motor, reclinables, amb llistons o amb carro, els nostres artesans confeccionen sofàs i butaques amb destresa i dedicació. Majik et convida a experimentar l’elegància i el confort, fent de cada moment una oportunitat per relaxar-se amb estil.

Chaise Longues

 

1.600€

1.299 €

CHESTERFIELD

205 x 72 x 82 cm
3 colores polipiel
 

1.299€

950 €

TRIA LA TELA I EL COLOR DEL SOFÀ

Desperta la teva creativitat amb la nostra opció de personalització. Amb una paleta variada de teles i colors, el teu sofà Majik es converteix en una obra d’art que reflecteix el teu estil personal.

artesanals, ens adaptem al teu espai

Crea un espai únicament teu amb els nostres sofàs a mida. Sigui quin sigui el teu estil o les dimensions del teu saló, oferim solucions personalitzades per a espais que et deixaran sense paraules.

BONA QUALITAT A UN BON PREU

Descobreix Majik, on la qualitat excepcional es troba amb preus raonables. Cada peça està creada amb atenció als detalls, oferint una experiència de luxe que encaixa amb el teu pressupost. Amb nosaltres, la bona qualitat és accessible per a tothom.