Tot en un, a un preu increïble

Una habitació sencera per a la criatura o l’adolescent, que inclou els tres elements que necessita tot jove o nen per a desenvolupar-se, un llit per descansar, una quantitat més que de sobres d’espai per emmagatzemar roba i altres elements, i una zona d’estudi, perquè pugui concentrar-se.

Tot això a l’increïble preu de 1.200 €!!!

 

Contacta per aconseguir-lo

LLit niu doble + escriptori

Completíssim, en un espai reduït tindràs per molt poc, dos llits, calaixos per guardar coses, estanteries i un escriptori. Sí, com ho sents, tot això rebaixat un 70% del preu original.

1.300€ 

 

Contacta per aconseguir-lo

no creuràs tot el porta això

Si tens dos nanus estàs de sort, perquè per molt menys del que costa nou, pots tenir una llitera comodíssima per dos infants, amb una capacitat d’emmagatzematge que no t’ho creuràs, hi ha calaixos per tot arreu, vine i descobreix-ho!

1.600€

 

Contacta per aconseguir-lo

Despatx amb tot i més

 de tot, cap de tot i pots fer de tot, a més a més està fabricat amb materials d’altíssima qualitat (com tot el nostre és clar), vine a veure’l i segur que t’enamores!

Un despatx per tota la vida per només 1.000€ 

 

Contacta per aconseguir-lo

Armari obert amb classe

No només és supercomplet i elegant, sinó que encaixa molt bé si tens alguna cantonada l’habitació, tingues a mà tota la teva roba amb aquest comodíssim armari obert, no perdis l’oportunitat.

540€

 

Contacta per aconseguir-lo

aQUEST ARMARI ES UNA GANGA

És gran, és robust i és bonic, i el deixem pe rnomés 390€, sí has llegit bé. Vine i t’el emportes, que faràs feliç als follets MAJIKS, Mavi i Pitti.

390€ 

 

Contacta per aconseguir-lo

T'interessa algun moble? Doncs, contacta amb nosaltres!

Adreça

Carrer de Sant Jordi 29, 08172
Sant Cugat del Vallès

Telèfon

934 17 27 62

Email

majik@majik.es